A lazac jelentős mértékben tartalmaz esszenciális aminosavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek támogatják az izomfejlesztést és fenntartják az energiát.
A lazacolaj omega-3 zsírsavakban és linolsavban gazdag, és segít viszketés, a mancs nyalogatás , a száraz bőr és korpásodás, valamint ekcéma ellenvagy megelőzésképp.
Az esszenciális zsírsavak megfelelő ellátása az állat immunrendszerére is pozitív hatással van.
Omega-3 zsírsavak - EPA és HDA támogatják a szív- és érrendszert, emellett pedig a gyulladások csökkentésében, a csontok erősítésében és az agyi funkciók javításában is segíthetnek.
Rizs egy egészséges, tápanyagban gazdag gabona, amely kiváló szénhidrátforrás. Gluténmentes ,könnyen emészthető, magas az összeférhetősége
Borsó Kiváló növényi eredetű fehérjeforrás. Nagy mennyiségben található benne klorofill, ami a vörös vértestek képzésére ösztönzi a szervezetet, és ez jó hatással van az immunrendszer működésére.
Növényi rostok: hatékonyabbá teszik a víz megkötését, az elfogyasztott ételek felszívódását, a bélműködést, az emésztést, támogatják az egészséges bélflórát.
ÖSSZETÉTEL:
Szárított hús és hal 39% (lazac 15%), rizs 24% (barna rizs 15%), borsó, csirkezsír, természetes cellulóz, szentjánoskenyér fehérje, répapép, vitaminok és ásványi anyagok, oldhatatlan borsó élelmi rost, élesztő és élesztő kivonat - Saccharomyces cerevisiae, lazacolaj, hidrolizált lazacfehérje, inulin, chia, alga, hidrolizált rákfélék, hidrolizált porc, illóolajok (oregánó, fahéj, szegfűszeg, kakukkfű, rozmaring, borsmenta, zöld tea), yucca.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:
Nyersfehérje 35,00%, Nyerszsír 13,00%, Nyersrost 5,00%, Nyershamu 6,90%, Nedvesség 8,00%, Glükózamin-hidroklorid 300 mg/kg, Kondroitin-szulfát 220 mg/kg.
TÁPLÁLÁSI ADAlékanyagok: A-vitamin 24 000 NE/kg, D-3-vitamin 1400 NE/kg, E-vitamin (all-rac-tocopheryl acetate) 460 mg/kg, C-vitamin 100 mg/kg, L-karnitin 160 mg/kg, taurin 1200 mg/kg, kolin-klorid 2530 mg/kg, vas (vas-szulfát-monohidrát) 140 mg/kg, réz (réz-szulfát-pentahidrát) 12 mg/kg, mangán (mangán-szulfát-monohidrát) 46 mg/kg, cink-szulfát-monohidrát (cink-szulfát) ) 146 mg/kg, jód (kálium-jodid) 3,8 mg/kg, szelén (nátrium-szelenit) 0,18 mg/kg. Technológiai adalékok: Természetes antioxidánsok (tokoferolokban gazdag természetes olajok).