ÖSSZETEVŐK: Dehidratált húsfehérje 40% (dehidratált lazac 14%), búza, árpa, csirkezsír, borsó, rizs (4%), oldhatatlan rost, borsó rost, céklapép, vitaminok és ásványi anyagok, hidrolizált tejfehérje, céklapép, vitaminok és ásványi anyagok, élesztő és élesztőkivonat - Saccharomyces cerevisiae, lcsirkefehérje hidrolizátum lazacolaj, csirkemáj, inulin, manióka.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje 35,0%, nyers zsír 13,0%, nyersrost 5,0%, nyershamu 6,9%, páratartalom 8,0%. TÁPLÁLÁSI ADALÉKANYAGOK: A-vitamin 24000 I.U./kg, D3-vitamin 1400NE/kg, E-vitamin (all-rac-α-tokoferil-acetát) 460 mg/kg, C-vitamin 100 mg/kg, L-karnitin 160 mg/kg, taurin 1200 mg/kg, vas (vas (II) karbonát) (sziderit) 140 mg/kg, réz (réz(II)-szulfát pentahidrát) 12 mg/kg, Mn (mangán(II)-oxid) 46 mg/kg, Zn (cink-oxid) 146 mg/kg, I (vízmentes kalcium-jodát) 3,8 mg/kg, Se (nátrium-szelenit) 0,18 mg/kg. Technológiai adalékok: Tartósítószerek és antioxidánsok.