Az érzékeny kedvencünknek egy gabonamentes eledel, melyben található nukleotidok és prebiotikumok garantálják a könnyű és kiváló emészthetőséget , valamint a Superoxide Dysmutase öregedésgátló hatást, hogy kedvenced a legjobb formájában legyen.
A MONGE VETSOLUTION DERMATOSIS-ban található Fit-Aroma IASC által tanúsított aloét tartalmaz, azaz minimum 95% mannán-oligoszacharid tartalommal. A lenyelt mannán nem emésztődik meg, és kezdeti formájában kerül a véráramba. Az aloe poliszacharidok magas szintje csökkenti a gyulladást, erősíti az immunitást és csökkenti a felhalmozódott zsírszövetet az energiafelhasználás serkentésével. Tudományosan bizonyított, hogy az aloe kivonat regenerálja a bőr kollagénjét és optimalizálja a bőr rugalmasságát, így az aloe hozzáadása felgyorsítja a mikrosérülések gyógyulását és biztosítja a bőr feszességét. Az antioxidánsokat tartalmazó aloe kivonat ellensúlyozza az oxidatív stresszt az atópiás dermatitiszben szenvedő állatoknál. Az aloéból származó poliszacharidok egy része nem szívódik fel, hanem megtapad a beleket körülvevő sejtekhez. Ez segít olyan gátat képezni, amely megerősíti a bélfal sejtjeit, és megakadályozza a szivárgó bél szindróma (fokozott bélpermeabilitás) által okozott gyulladást, amely az ételallergiával kapcsolatos mechanizmus.
Fehérje: Hidrolizált lazacfehérjében gazdag, alacsony molekulatömegű MONGE VETSOLUTION DERMATOSIS csökkenti a bél allergének terhelését, garantálva az optimális emészthetőséget. A MONGE VETSOLUTION DERMATOSIS-ban lévő lazacfehérjét enzimek előemésztik, ami fokozza a tápanyagok biohasznosulását és fokozza a bioaktív anyagok hatását. A hidrolizált norvég lazac fehérje gazdag anszerinben, amely in vivo (a testen belül) antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, megtisztítja a szabad gyököket és fontos szövetstabilizátorként működik. A hidrolizált fehérje és a norvég lazac részecskék fokozzák az ízt, biztosítva az optimális takarmányfelvételt.
Esszenciális zsírsavak:
A MONGE VETSOLUTION DERMATOSIS tisztított lazacolajat tartalmaz, amely az omega 3 zsírsavak forrása. Az omega 6 és omega 3 savak végső aránya maximum 5, az EPA és DHA savak összkoncentrációja minimum 0,46%
Energia:
· Szénhidrát 38% · fehérjék 23% · Lipidek 39%
Összetétel:
hidrolizált lazacfehérje 23%, dehidratált borsó 18%, manióka (tápióka), burgonya, kacsazsír, oldhatatlan borsórost, csirkezsír (tokoferolok és rozmaringkivonat keverékével tartósítva), lazaczsír, szentjánoskenyérmag, ásványi anyagok, sörélesztő, vitaminok, xylooligoszacharidok (XOS) 0,4%, nyomelemek (beleértve a kelátolt nyomelemeket), aloe vera 0,06%, L-karnitin, fagyasztva szárított dinnye 0,005% - szuperoxid-dizmutáz forrás.
Analitikai összetétel:
fehérje 23%, nyers zsír 17%, nyers hamu 6,3%, nyers rost 7,0%, omega 3: 0,84%, omega 6: 4,34%, L-karnitin 200mg/kg.
Adalékanyagok 1 kg-onként:
A-vitamin (retinil-acetát): 25000 NE, D3-vitamin (kolekalciferol): 1500 NE, E1 (vas): 165 mg, E2 (jód): 2 mg, E4 (szulfátok): 13 mg, E5 (mangán): 30 mg, E6 (cink): 145 mg, E8 (szelén): 0,45 mg