Nyúlhús magas fehérjetartalmú, könnyen emészthető hús.
Alacsony gabonabevitelű, és nem tartalmaz burgonyát.
A lenmag, az omega-3 zsírsav forrása, puha és fényes szőrzetet biztosít.
Zöldségek: A finom ízt a sárgarépa is fokozza. A recept XOS-szal (Xylo-oligosaccharide) dúsított, a prebiotikumok utolsó generációja, amely megőrzi a bél egészségét. A speciális recept biztosítja az állat jólétét és tiszteletben tartja természetes ösztöneit.
Összetevők :
Nyúl (friss 15%, dehidratált 35%), sárgaborsó, tápióka keményítő, állati zsiradék (csirkeolaj, 99,5%-os zsírtartalommal, természetes antioxidánsokkal tartósítva), rizs, zab, répapép, hidrolizált állati fehérjék, sörélesztő (monooligoszacharidok és B12-vitamin forrása), Tojásliszt (1% teljes értékű fehérjében gazdag), lenmag (1%), szárított sárgarépa (1%), szárított paradicsom (1%), oldhatatlan borsórost, taurin, XOS (xylooligoszacharidok 3g/kg), yucca Schidigera, ananász szár, szárított áfonya, szárított áfonya, szárított áfonya, szárított málna.
Analitikai összetevők:
nyersfehérje 35,00%, nyers olajok és zsírok 18%, nyersrost 2,5%, nyershamu 7%, kalcium 1,10%, foszfor 0,80%, Omega 6 zsírsavak 8%, Omega 3 0,95%, metabolikus energia 4150 kcal/kg. Étrend-kiegészítők/kg: A-vitamin 26000IU, D3-vitamin 1200UI, E-vitamin 470mg, B1-vitamin 13mg, B2-vitamin 14mg, B6-vitamin 12mg, B12-vitamin 8mg, biotin 0,3mg, niacin 0,75mg, C-vitamin 200mg, pantoténsav 10mg, folsav 2,6mg, kolin-klorid 3600mg, inozitol 13mg, E5 mangán-szulfát-monohidrát 32mg, E6 cink-oxid 150mg, E4 réz-szulfát-pentahidrát 13mg, E1 vas-szulfát-monohidrát 110mg, E8 nátrium-szelenit 0,20mg, E2 kalcium-jodát 1,80mg, L-karnitin 550mg, DL-metionin technikailag tiszta 10g, taurin 0,26%.
Adalékanyagok/kg:
tokoferolok és rozmaringkivonat természetes keveréke.