Halhússal: ami alacsony zsírtartalmú. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, kiváló fehérjeforrás.
Szénhidrát forrás a Rizs ami egy egészséges, tápanyagban gazdag gabona, amely kiváló szénhidrátforrás. Gluténmentes ,könnyen emészthető, magas az összeférhetősége
FOS (frukto-oligoszacharidok) a prebiotikus rostok hozzájárulnak a hasznos baktériumoknak a nvekedéséhez a vastagbélben ,emésztőrend működéséhez.
-yucca schidigera(pozitv hatással van az emésztésre, és csökkenti a széklet kellemetlen szagát)
Összetevők:
Gabonafélék (ebből legalább 5% rizs), halak és haltermékek (ebből legalább 5% tonhal), és húskészítmények 25% (legfeljebb 10% friss csirke), olajok és zsírok - növényi eredetű termék (cukorrépapép 2%), élesztő (sörélesztő 1%), ásványi anyagok, természetes gesztenyeextraktum, yucca schidigera, kolin-klorid, FOS (frukto-oligoszacharidok) 1 g / kg, E-vitamin
Analitikai összetevők:
Nyersfehérje 25,00%, Nyers olajok és zsírok 13,00%, Nyersrost 2,50%, Hamu
nyers 8,00%, kalcium 1,60%, foszfor 1,20%.
Vitaminok:Táplálék-adalékanyagok / kg:
A Vitamin (retinil -acetát formájában) 16 000 NE, D3 -vitamin (kolekalciferol formájában) 1150 NE, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát) 120 mg, kolin-klorid 1500 mg, szulfát
Mangán -monohidrát 70 mg. (Mangán 25 mg), cink -oxid 150 mg (cink 110 mg.), Réz -szulfát -pentahidrát 40 mg. (Réz 10 mg.), Vas -szulfát -monohidrát 260 mg. (Vas 80 mg.), Nátrium -szelenit 0,35 mg. (Szelén 0,15 mg.) Jodát
vízmentes kalcium 2,00 mg. (1,25 mg jód). AMINOSAVAK / kg.: L-karnitin 50% 135 mg.
Technológiai adalékanyagok: Antioxidánsok.