Részletek
ÖSSZETÉTEL
gabonafélék, diófélék (mogyorómag 10%), növényi eredetű származékok, zöldségek, magok (5%), olajok és zsírok, ásványi anyagok, gyümölcs (alma 5%*), különböző cukrok, növényi fehérje kivonatok, MOS, jukka
*szárított gyümölcsök és zöldségek, a %-os érték a szárított állapotra vonatkozik
ANALITIKAI ALKOTÓELEMEK
fehérje 14%, zsírtartalom 16%, nyersrost 3%, nyershamu 7%, kalcium 0,9%, foszfor 0,6%, metionin 0,35%, lizin 0,75%, treonin 0,45%, triptofán 0,15%, cisztin 0,3%
ADALÉKANYAGOK/KG
TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK
A-vitamin 8000 NE, β-karotin 4,8 mg, D3-vitamin 1650 NE, E-vitamin 90 mg, B1-vitamin 7,5 mg, B2-vitamin 17,5 mg, kalcium-D-pantotenát 22 mg, B6-vitamin 6,5 mg, B12-vitamin 0,03 mg, C-vitamin 55 mg, niacin 90 mg, folsav 1,65 mg, biotin 0,29 mg, kolin-klorid 780 mg, 3b202 (jód) 2,3 mg, 3b405 (réz) 11 mg, 3b503 (mangán) 110 mg, 3b605 (cink) 105 mg, 3b802 (szelén) 0,11 mg, 3b811 (szerves szelén) 0,11 mg
TECHNOLÓGIAI ADALÉKANYAGOK
antioxidánsok: tokoferolok, tartósítószerek, bentonit
ÉRZÉKSZERVI TULAJDONSÁGOKAT JAVÍTÓ ADALÉKANYAGOK
színezékek