Termékekkel kapcsolatos információ: +36 70 428 4343  | Megrendeléssel kapcsolatos információ: +36 70 549 7959 | 18000 Ft felett ingyenes szállítás GLS futárszolgálattal

8.000 Ft feletti rendelés esetén 

díjmentes kiszállítás Miskolcon belül!

Sheila Pihentető Wellness Levendulás Kutyasampon és Szőrkondicionáló 250ml
Sheila Pihentető Wellness Levendulás Kutyasampon és Szőrkondicionáló 250ml
3 990 Ft

Sheila Pihentető Wellness Levendulás Kutyasampon és Szőrkondicionáló 250ml

Kiszerelés: 250ml

Sheila Pihentető Wellness Levendulás Kutyasampon és Szőrkondicionáló argánolajjal és búzaproteinnel gazdagított levendulás kutyasampon. Bőrbarát összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas a kutyák szőrének rendszeres tisztítására.
Készleten
3 990 Ft
Egységár: 15 960 Ft/l
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek
Sheila Pihentető Wellness Levendulás Kutyasampon és Szőrkondicionáló argánolajjal és búzaproteinnel gazdagított levendulás kutyasampon.



-100%-ban magyar, kézműves termék

-argánolajjal gazdagított

-a kifésülést megkönnyíti

-hatékony tisztító hatású

-jól habzó, bőrbarát kutyasampon

-kőolaj származékoktól mentes

-mesterséges színezéket nem tartalmaz

-pálmaolaj felhasználása nélkül készült

-levendula illóolajat tartalmaz

-rövid- és hosszú szőrű kutyán is alkalmazható



Természetes ápolás

A Pihentető Wellness Levendulás Kutyasampon és Szőrkondicionáló bőrbarát összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas a kutyák szőrének rendszeres tisztítására. A benne lévő felületaktív anyagok hatékony habzást és tisztítást biztosítanak. Olívaolajjal, argánolajjal és búzaproteinnel gazdagított kutyasampon, mely hatékonyan ápolja, ragyogóvá teszi a szőrzetet, a kifésülést megkönnyíti.



Mialatt a kutyusunk szőre tisztul, addig a bőre is extra hidratáltságot szerez a kiváló minőségű természetes olajok által. Ezzel egy igazi élmény lesz a fürdés, gazdinak és kutyuskánknak egyaránt! Akár mindennap használható!



Levendula illóolajjal gazdagított

A levendula az egyik legrégebb óta alkalmazott gyógynövény. Sokoldalú jótékony hatása miatt egyre elterjedtebb a használata. Sokak szerint a bolhákat, kullancsokat is távolt tartja, mi azonban a fenséges illata miatt kevertük samponunkba. Köztudott, hogy a levendulaolaj nyugtató hatással van az idegrendszerünkre, oldja a bennünk lévő feszültséget, kellemes közérzetet teremt. Így a kutyusunk fürdetése alatt, nemcsak ő, de mi is extra kényeztetésben részesülhetünk.



Hogyan használd kutyusodon?

Langyos vízzel nedvesítsük be a kutya szőrét, bőrét. Samponozzuk be a nedves szőrzetet habképződésig, majd a habot kevés vízzel felhígítva dörzsöljük alaposan a kutya bundájába. Hagyjuk hatni legalább három percet, majd nagyon alaposan öblítsük ki a sampont az állat bundájából.



Figyelmeztetések: Sérült bőrön nem alkalmazható! Szembe, fülbe, ill. nyálkahártyára jutását el kell kerülni. A készítmény csak előírás szerint, külsőleg használható. Ha szembe vagy sérült bőrre jut, bő vízzel azonnal le kell mosni.



Összetevők: AQUA, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, XANTHAN GUM, HYDROLYSED WHEAT PROTEIN, LACTIC ACID, BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, LAVANDULA HYBRIDA OIL



A készítmény nyilvántartási száma: 972/1/2017 NÉBIH ÁTI (250 ml)

Lejárati idő: Eredeti csomagolásban a gyártástól számított 1 év.

Tárolási előírások: szoba hőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó.
Adatok
Cikkszám
5999887584220
Tömeg
250 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek